Účtovanie zákonného rezervného fondu v spoločnosti s ručením obmedzeným v roku 2017 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie rezervného fondu v spoločnosti s ručením obmedzeným podľa Obchodného zákonníka (zákon č. 513/1991) a doplnení spoločenskou zmluvou alebo stanovami.