Track & Trace - história logistických a výrobných procesov pod drobnohľadom - Mrvová, Miroslava
Štatistický softvér Track & Trace - softvér pre štatistické vyhodnocovanie prevádzkových činností logistických zariadení vyvinutých spoločnosťou CEIT Technical Innovation operujúcich vo výrobných a logistických procesoch v priemyselných podnikoch. Vybrané výhody štatistického softvéru Track & Trace.