Characteristics of the innovation activities of firms in Europe: a critical review of international differences - Vokoun, Marek
Meta analýza štúdií a datasetov mapujúcich európske podniky a ich inovačné rozhodnutia a procesy v období 1986-2008; využitie modelu CDM. Atribúty inovácií a problémy medzinárodných aj regionálnych porovnaní.