Sedem trendov v plánovaní a riadení výroby pre podniky novej generácie - Botka, Milan
Posledné trendy a "best practice" v oblasti systémov pre plánovanie a riadenie výroby. Cloud - súčasť stratégie softvér ako služba (SaaS) alebo infraštruktúra ako služba (IaaS). Big data analytika, prediktívna analytika. Prepojenie s IIOT (International internet of things). Simulácia. Prepojenie a užívateľsky prívetivé prostredie. Kybernetická bezpečnosť. Dispečing - moderný dispečing založený na dátach a faktoch.