Determinants of the shadow economy in the Czech regions: a region-level study - Buček, Jakub
Veľkosť a vývoj tieňovej ekonomiky v Českej republike v období 2005-2014 pomocou modelu MIMIC (multiple indicators multiple causes). Rozdiely medzi Prahou a pohraničnými regiónmi.