Tax Systems in the Czech Republic and the Slovak Republic: Comparison with an Emphasis on Income Tax - Lipková, Ľudmila
Porovnanie metód zdanenia príjmov v dvoch susedných štátoch - v Českej republike a Slovenskej republiky v období od rozpadu ich predchádzajúceho zjednoteného štátu.