Prežitie nie je povinné - Košturiak, Ján
Na čo sú dobré inovácie. Transformačné trendy vo vývoji spoločnosti a v podnikaní. "Zdravý rozum" v podniku a v podnikaní. Ako sa vo firme prejavuje nedostatok zdravého rozumu. Zjednodušovanie. Princípy zjednodušovania. Ľudskosť a technológie. Keď menej je viac.