Výzvy vodcovstva na rôznorodom pracovisku - Fernandes, Owen Patrick
Rôznorodosť rastie tak na trhoch, ako aj v pracovnom prostredí. Globálna mobilita, v podnikoch sú odborníci z rôzneho prostredia, či kultúr - výhody a nevýhody. Čo nastáva, keď kolidujú kultúry. 6 dimenzií, ktoré treba brať do úvahy pri obchodovaní s inou kultúrou. Požiadavky na lídrov a manažérov v multikultúrnych spoločnostiach. Podporovanie kulturálnej diverzity.