[Rendszerváltás és pénzügypolitika. Tények és tévhitek a neoliberális piacgazdasági átmenetről és a 2010 óta alkalmazott nem konvencionális eszközökről] - Nagy, Ladislav
Recenzia na monografiu maďarského autora Cs. Lentnera. Monografia sa venuje zmene režimu a finančnej politike v Maďarsku.