Impact of the product quality on consumer satisfaction and corporate brand - Šugrová, Michaela
Korelácia medzi kvalitou výrobku, spokojnosťou zákazníka a firemnou značkou na na príklade veľkej slovenskej mliekarne Milsy a.s.