Pooling nie alebo ano? - Brezovský, Jozef
Pooling obalov a pooling logistických zariadení ako sú palety, prepravky, kontajnery, znamená jednoduchú formu zdieľania týchto zariadení partnermi v rámci dodávateľského reťazca. Zníženie administratívnej záťaže pre partnerov. O vratné obaly sa stará ich vlastník. Zníženie nákladov v celom reťazci.