Ekológia: Ilúzia či realita? - Brezovský, Jozef
Tvrdé ekologické podmienky pre nákladné vozidlá. Znečisťovanie životného prostredia námornými loďami. Znečisťovanie ovzdušia najmä na východnom pobreží Ázie. Emisné reštrikcie európskych aj amerických orgánov.