Dokazovanie vo vyrubovacom konaní podľa daňového poriadku - Jurčíková, Božena
Právna úprava vyrubovacieho konania ako daňového konania je obsiahnutá v zákone č. 563/2009 Z. z. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. v ustanoveniach: § 2 písm. c)– daňové konanie, v ktorom sa rozhoduje o právach a povinnostiach daňového subjektu § 68 – vyrubovacie konanie, súčasťou ktorého je aj dokazovanie, v ktorom sa ustanovuje, kedy vyrubovacie konanie začína, kedy končí a upravuje aj prípady, keď vyrubovacie konanie nezačne. Ilustračné príklady.