Bol to dlhý sen o vlastnej sklárni - Kvašňák, Lukáš
Investície sklárne R-Glass Trade v Katarínskej Hute do moderných technológií. Získanie závodu v Maďarsku a neskoršie problémy. Modernizácia výrobných liniek, vlastná receptúra skloviny. Výroba zameraná na bezstopkové poháre. Remeselné pivovary ako príležitosť pre vlastné unikátne poháre. História výroby skla v Poltári a Katarínskej Hute.