Poskytovanie finančných prostriedkov z rozpočtu obcí - Sýkora, Jozef
Poskytovanie prostriedkov z rozpočtu obcí sa viaže primárne na účelnosť podľa osobitných predpisov a schválený rozpočet. Spôsob poskytovania prostriedkov vzhľadom na zákonnosť a účelnosť použitia verejných prostriedkov. Ilustračné príklady.