Bude ako Orbán alebo ako Macron - Pressburg, Adrian Peter
Parlamentné voľby v Rakúsku. Víťazstvo 31-ročného Sebastiana Kurza, ktorý polovicu doterajšieho života strávil v politike. Rakúsko a jeho špecifiká neutrálneho štátu. Migračná vlna a zbližovanie s krajinami V4. Kandidátka Sebastiana Kurza - Nová ľudová strana. Orbanizácia alebo macronizácia?