Moderní technologie mění pracovní svět - Petrášová, Lenka
Najnovšie trendy v riadení ľudí šetria čas, dokážu predvídať budúci vývoj pracovnej sily, odhadnúť fluktuáciu. Využívanie umelej inteligencie, big data, cloud computingu. Stále dôležitý osobný kontakt, komunikácia a budovanie interpersonálnych vzťahov.