[Imunity v mezinárodním právu] - Klenka, Michal
Recenzia na publikáciu, ktorá predstavuje kolektívnu monografiu a ktorá pokrýva témy štátnej, jurisdikčnej, diplomatickej a iných foriem imunity v čo najširšom rozsahu.