Human capital, technological progress and economic growth - Martincová, Marta, 1955-
Hospodársky rast v znalostnej ekonomike. Náklady zo štátneho rozpočtu SR na vedu, výskum, vývoj a inovácie. Konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky. Investície do výskumu a vývoja v krajinách V4.