Sportovní diplomacie KLDR: Únik z izolace? - Vargová, Kateřina
Špecifické postavenie Severnej Kórei a športová diplomacia. Šport a Severná Kórea. Kórejsko-kórejské vzťahy optikou športu. Slávni športovci a severokórejská športová diplomacia.