Public relations Európskej únie - problémy a riešenia - Štefanková, Zuzana
Pohľad na public relations Európskej únie. Konkrétne prejavy public relations v Európskej únii, úspechy a neúspechy Európskej únie v tejto oblasti i dôsledky neúspechov. Identifikácia právnych nástrojov tvoriacich súčasť primárneho a sekundárneho práva Európskej únie, ako prevencia voči ďalším zlyhaniam. Nastolené právne riešenia umožnia zlepšiť vnímanie Európskej únie medzi jej obyvateľmi, čím zároveň zabezpečia lepšie pochopenie jej významu i prínosu členskými štátmi ako i jednotlivcami. Dezinformovanie verejnosti a „blame game“.