Vybrané problémy podávania prehľadu - Valterová, Ivana
Zamestnávatelia, ktorí vyplácajú zamestnancom príjmy zo závislej činnosti, podávajú každý mesiac, až na niektoré výnimky, daňovému úradu prehľad. Vypočítavajú v ňom odvodovú povinnosť a štvrťročne žiadajú aj o vyplatenie daňového bonusu. Základné princípy prehľadu a jeho podávanie.