<The> Conflict in Ukraine and its impact on Russia’s energy policy - Horemuž, Martin
Ukrajinská kríza. Energetická politika Ruska a jeho vývoj. Ruská energetická politika v kontexte ozbrojeného konfliktu na Ukrajine.