Uplatnenie nadčasovej práce - Hrtánek, Ladislav
Pojem nadčasová práca. Práca nadčas môže byť vykonávaná len na základe príkazu zamestnávateľa alebo s jeho súhlasom. Právne vymedzenie nadčasovej práce. Kedy nemožno nariadiť nadčasovú prácu. Maximálny rozsah a mzdové zvýhodneie nadčasovej práce.