<The> Foreign policy of the United States towards Tunisia in the context of challenges posed by the Arab Spring - Czornik, Katarzyna
Tunisko v zahraničnej politike Spojených štátov pred arabskou jarou. Pozícia Spojených štátov voči výzvam ktorú predstavuje arabská jar v Tunisku. Postoj Spojených štátov k transformácii Tuniska po arabskej jari a pokusmi pri islamizácii Tuniska.