Sociálna bezpečnosť a právo na prácu - Petríková, Lucia
Súčasný stav systému sociálnej bezpečnosti. V súvislosti so systémom sociálnej bezpečnosti na globálnej úrovni sa kľúčovým slovom pre pracovné právo stáva liberalizácia a flexibilita. V súčasnosti možno vidieť prudké spoločenské zmeny v pracovnom práve.