Using the SpecialCells method in VBA for working whit data in MS Excel - Mucha, Vladimír, 1976-
Metóda SpecialCells objektu Range (Range.SpecialCells method) v jazyku VBA patrí v prostredí MS Excel medzi efektívne prístupy k získaniu určitej skupiny buniek na základe zadaných špecializovaných kritérií. Pomocou tejto metódy je možné vybrať bunky, ktoré obsahujú iba vzorce a túto požiadavku zredukovať až na úroveň, aby sme sa zaoberali iba takými, v ktorých sa vyskytla chyba. To vytvára potenciál pre jej využitie aj pri práci aktuára s údajmi v prostredí MS Excel.