Očakávania a predstavy "Z" generácie univerzitných študentov od trhu práce - Papp, Imola Csehné
Zhodnotenie potrieb mladých ľudí v súvislosti s ich budúcimi pracovnými miestami, ako aj v súvislosti s ich platovými očakávaniami a s pracovnou pozíciou. Príklad Maďarska.