Nadčas, sviatok a nočná práca - Vršanská, Petra
Organizácia práce je dôležitá pre samotný chod práce. Zamestnávateľ by sa mal dohodnúť so zamestnancami alebo zástupcami zamestnancov na samotnej organizácii, či už práce nadčas, nočnej práce alebo práce počas sviatku, rovnako aj na spôsobe odmeňovania, ktorý predstavuje mzdové zvýhodnenie alebo náhradné voľno.