Osobný spis zamestnanca - Kovalčíková, Martina
Osobný spis zamestnanca - všetky údaje týkajúce sa pracovného pomeru zamestnanca, tiež súhrn osobných údajov a informácií o zamestnancovi. Podmienky pre nakladanie s osobným spisom. Aké informácie môže zamestnávateľ o zamestnancovi zverejniť a komu.