GLM and critical sickness with R language support - Páleš, Michal, 1984-
Využitie GLM v životnom poistení pri modeloch kritických chorôb. Ako výpočtové prostredie sa využíva jazyk R, ktorý sa pokladá najmä pre svoju širokú dostupnosť a aktuálnosť za mimoriadne aplikovateľný softvér pre konštrukciu GLM v aktuárskej praxi.