How Can Strategy Influence the Internal Nature of Business Model? - Slávik, Štefan, 1955-
Podnikateľský model a podnikateľská stratégia zásadne určujú existenciu a výkonnosť spoločnosti. Prezentácia výsledokov výskumu vzťahu medzi podnikateľským modelom a stratégiou, zameranou na bloky podnikateľských modelov s najväčším vnútorným vplyvom.