Nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času - Hrtánek, Ladislav
Pracovný čas môže byť v rámci pracovného týždňa rozvrhnutý rovnomerne na jednotlivé pracovné dni. Predpoklady pre nerovnomerne rozvrhnutý pracovný čas. Pružný pracovný čas. Konto pracovného času. Výkon práce v prípade deleného pracovného miesta.