Zdravotná a psychická spôsobilosť ako predpoklady na výkon práce - Kovalčíková, Martina
Predpokladom na výkon práce podľa Zákonníka práce je aj zdravotná a psychická spôsobilosť. Zisťovanie a posudzovanie zdravotnej a psychickej spôsobilosti zamestnanca. Informácie o spôsobilosti patria do osobných údajov, preto pri nakladaní s nimi platí sprísnený režim.