Povýšenie v práci - ako sa s ním vysporiadať? - Jakubíková, Monika
Výber nového šéfa z existujúcej pracovnej skupiny má množstvo pozitív i negatív. Niekedy sa ako problém javí budovanie autority. Na začiatku šéfovania je vhodné zvolať si tím a stanoviť jasné očakávania.