Programming languages useful in teaching subjects of actuaries (part 1 - C, C++ and Java languages) - Simonka, Zsolt, 1974-
Stručná charakteristika historického vývoja vybraných programovacích jazykov použiteľných v aktuárstve. V jej prvej časti sa autori zameriavajú na jazyky C, C++ a Java. Kedy, za akých okolností postupne vznikali a ktoré z nich súviseli aj s vývojom operačných systémov v tom období.