Komplexný pohľad na problematiku spamu - Ferenčík, Juraj
Pohľad na viaceré aspekty spamu, od samotnej entity pojmu po nevyžiadanú reklamu až k forme nevyžiadanej komunikácie. Dva základné legislatívne prístupy k problematike spamu: opt-in a opt-out, inštitucionálne aspekty spamu, tvorba obchodnej ponuky. Rozhodovacia prax a ochrana osobných údajov vo vzťahu k spamu.