Actuarial software Prophet and its using in life insurance - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Vývoj a význam softvéru Prophet. Produkty softvéru Prophet. Prophet ako aktuársky softvér. Pracovné prostredie softvéru Prophet.