Podstata a význam škody vo vybraných právnych odvetviach - Solčianska, Adriana
Problematika týkajúcej sa škody s konkrétnejším zameraním sa na druhy škôd a kauzálny nexus, ako určujúci prvok pre škodu spôsobenú trestným činom. Všeobecná charakteristika pojmu škoda a definícia jednotlivých druhov škôd: škoda na zdraví, majetková škoda, morálna škoda a iná škoda, ako aj škoda spôsobená trestným činom. Význam škody v trestnom práve.