Sila nestálosti: volatilita voličov na Slovensku vo voľbách 2016 - Gyárfášová, Oľga
Analýza voličského správania voličov na Slovensku v parlamentných voľbách 2016 cez prizmu volebnej volatility, tedy premenlivosti voličských rozhodnutí v období 2012–2016. Volebná volatilita na úrovni jednotlivých voličov.