Employment policy in the European Union and the Slovak Republic in the context economic cycle - Martincová, Marta, 1955-
Dopad nástrojov politiky zamestnanosti na vývoj nezamestnanosti a zamestnanosti na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ. Definovanie nástrojov politiky zamestnanosti, vhodných na aplikáciu v SR. Použité metódy. Ukazovatele zamestnanosti a nezamestnanosti.