Postavenie Svätej stolice a Pápežského štátu v rokoch 1815-1870 - Floriš, Martin
Historický pohľad na vývoj Svätej stolice a Pápežského štátu. Postavenie Svätej stolice a najmä vývoj jeho postavenia v medzinárodných vzťahoch. Hodnotová orientácia Svätej stolice.