Uplatnění cílů WHO - zdraví pro všechny ve 21. století - "zdravé stárnutí" - Gulášová, Ivica
Úlohy Svetovej zdravotníckej organizácie v 21. storočí - zdravé starnutie. Definícia staroby. Prevencia v starobe - primárna, sekundárna a terciárna. Špecifické problémy v starobe. Komunitná starostlivosť v starobe.