Volební design, reformy a inženýrství v postjugoslávském prostoru 1990–2015 - Höfer, Karel
Volebný design, reformy a inženierstvo vo voľbách do hlavných (dolných) komôr parlamentov v postjuhoslávských štátnych entitách medzi rokmi 1990 a 2015. Politické systémy dnes siedmich fakticky samostatných štátnych entít –Slovinska, Chorvátska, Bosny a Hercegoviny, Srbska, Čiernej Hory, Kosova, Macedónska.