Uplatnění cílů WHO - zdraví pro všechny ve 21. století - "zdravé město" - Gulášová, Ivica
Projekt Zdravé mesto - jeden z globálnych projektov Svetovej zdravotníckej organizácie. Vývoj projektu Zdravé mesto. Strategické ciele európskej siete zdravých miest. Projekt Zdravé mesto v Českej republike. Uplatnenie cieľov WHO projektu Zdravé mesto v ČR.