Globální pojišťovnictví: bilance přírodních katastrof - Jedlička, Petr
Celosvetové katastrofické škody hradené poisťovateľmi a zaisťovateľmi. Situácia v Česku, vplyv povodní. Podiel poistenej a celkovej ekonomickej škody v rokoch 2004-2016 v Amerike, Ázii, Austrálii a v Európe.