Analýza pojistného trhu 2016 - Urban, Jaroslav
Analýza českého poistného trhu. Predpísané poistné a komplexné výsledky za rok 2016. Neživotné poistenie, životné poistenie. Vývoj vyplatených poistných plnení. Hospodárske výsledky členských poisťovní Českej asociácie poisťovní.