Dětské letní tábory jako forma juniorského cestovního ruchu - Kotíková, Halina
Teoretické východiská skúmanej problematiky. Vymedzenie cieľovej skupiny. Cestovanie detí. Organizátori detských letných táborov. Výsledky dvoch kvantitatívnych výskumov zameraných na detské letné tábory.