Kuba včera, dnes a zítra - Chalupa, Petr
Hospodársky, politický a spoločenský vývoj Kuby od začiatku minulého storočia až po súčasnosť v kontexte vývoja v Latinskej Amerike. Dopad hospodárskeho embarga na národné hospodárstvo a život Kubáncov. Politická situácia po odchode Fidela Castra z politického života, zmeny postojov USA voči Kube. Prebiehajúce zmeny a prognózy. Štatistické údaje rozvoja cestovného ruchu.