Investiční služby, insolvence i daně
Prehľad dôležitých právnych predpisov v Českej republike, ktoré vyšli ve Sbírce zákonů 308/2017 Sb.: poskytovanie investičných služieb, zvýšenie minimálnej mzdy, poistenie, insolvenčné konanie, verejné dražby, správa daní a exekúcie.